04 February 2011

~ CONTEST BERGAYA DENGAN DRESS ~

Masuk ni,dah 4 kali ziera masuk contest dalam internet.. So,kali ni ziera nak join "CONTEST BERGAYA DENGAN DRESS" yg dianjurkan oleh Beautiful Bundle Dress...Tahu tak sebab ape ziera berminat sgt nak join??? Sebabnya,hadiah yg ditawarkan tersgt la BEST...NAK TAHU???



-> Pemenang akan menerima Satu Dress Dinner dari Dresskami_boutique (mengikut saiz) ,satu camisole cantik , Klip Ribon cumel dan 3 helai shawl Dari Sofia Aflah Tudung. Menarik kan!!!!

Tu sebab ziera nak join...Kalau ada rezeki ziera,dapat la ziera merasa hadiah2 tu semua..Amin~~
So,sebelum ziera menjamu mata2 korg dgn gambar ziera yg GEDIK2 ni,ziera nak cerita sikit tentang gambar ni..


  Gambar ni disnap pada 28 Jan 2011 di I-City Shah Alam pada pukul 1.00 pagi..hahahha
Ni la pertama kali ziera pegi photoshoot dgn photographer2 yg berkaliber,,huhuh..Macam kayu kan..
Baju tu pon baju murah.( opss...terlepas plak..) baju tu ziera beli kat KEDAI BUNDLE tahun lepas masa dapat gaji kerja part time..xthu nak pakai baju apa,tetiba teringat ade baju ni..
Apa lagi,ziera melaram la mlm tu..huhuuh..Tapi maaf la,gambar separuh je sbab tak ade gambar full.Tak dapat nak tunjuk full dress ziera..huhu(sedih) NAK TENGOK???

   Tema: Princess (Snow White)
Photographer: Edone Shahir



Yang seterus ni pulak,gambar ziera sewaktu ziera join event Sista Gathering yg dianjurkan oleh Sista Modeling pada 9 Jan 2011 di Felda Villa House,Keramat. Kat sini pon ade photoshoot jugak..tapi xbyk sgt pon. Sorg dpt 5 shoot je. Dlm 5 tu,ziera paling suka yg ni. ziera pon xthu kenapa. Sista ade tetapkan tema iaitu Pink Yellowish. Tapi ziera mcm xikot tema je..hehehe.. Korg tgok la sendiri..

Tema: Gorgeous
MUA: Sendiri
Photographer: Adie Zhafran


Ziera harap,2 gambar ziera ni dpt menambat hati anda semua terumata Pengurusan Beautiful Bundle Dress...Terima Kasih.. =D
♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Ziera. Jangan Lupa Komen dan Like Ye ♥

7 00 Orang Teruja:

Dyra Elixer ;) said...

aww <3
gojess yaww . hot2 :)
follow blog dyra taw taw ?
hehe ^^

illa arabella said...

waaa...grenti sys illa ne yg menang lah..klah illa cmni!huhu..^,^
sme2 lah kte chaiyok2....huhu...^,^

ZieRa said...

illa: ade plak mcm tu..
klau ade rezeki illa t,illa mesti menang punya la..heheh...good luck illa..=D

yan_n.i.m said...

gojes..! hehe...
smoge menang yep..! :D

purpleezzatee said...

~~hye dear...
gud luck for this contest...
i da follow ur blog...
follow i blk yek...
hehe...
thanx ! =)

Raji berkata said...

woahhh gmbr kt Icity tu lawa ;D

rama rama comey said...

cantek auww

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...