22 September 2011

Header Baru

         Orang lain sibuk tidur dan study untuk final exam,aku sibuk betul kan blog aku.. hehhe... Tak kisah la... Asal kan aku puas... heheh


         Aku belajar buat header ni daripada tutorial blog Awek Comel Ni !!!  Terima kasih ye sys Lyssa.. So, itu la hasil nye...



         Apa pendapat korang tentang header, background dan segala benda dalam blog aku ni?? Yang lama?? Aku guna combination gambar- gambar aku je.





         Memang banyak aku kena betul kan.. Tapi,esok2 la pulak, sebab mata aku dah ngantuk .. Pukul 9 pagi ni dah la aku ada exam BEL 260.. arghhhh... Sembab la mata aku nanti...


         Apa2 pun, korang tolong2 la komen apa2 yang patut untuk diperbaiki ye...


Mau tidur.. Tata... =D
♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Ziera. Jangan Lupa Komen dan Like Ye ♥

5 00 Orang Teruja:

Kisah Hati said...

wah.. beznyer! sy pown adew bwat jgak.. tp xmenjadi... sdeyh

Lyssa Faizureen said...

huhuh .comel lahh dear ^^

ZieRa said...

@Kisah Hati
ziera buat pon byk yg xkemas... xpe2... boleh cuba lagi...

ZieRa said...

@Lyssa Faizureen
Terima kasih.. sys lyssa lagi cumel.. =D

Green Apple said...

cantik.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...