16 July 2012

Latihan Kaki Sangat Menyakitkan!!

Selamat tengah hari kawan- kawan.

           Jom makan tengah hari sama- sama nak tak? Aku pun nak makan jugak. Hari ni, makan nasi segenggam, sayur kacang panjang, sambal belacan dan nuget. Banyak kan. Aish, macam mana nak kurus ni.. huhuh

           Pukul 11 tadi, pergi BOI FITNESS GYM sebab waktu macam tu tak ramai sangat orang datang. Hari ni, memang dah aim nak buat exercise kaki je. Almaklumlah, bentuk badan aku ni macam buah pear. So, kena la shape sikit.

           Mula- mula aku stretching dulu. Lepas tu aku berbasikal selama 5 minit dengan Tabata style. Seterusnya pun exercise kaki je aku buat. Lenguh ok. Terhuyung hayang aku nak berjalan selepas buat exercise tu. hehehe.

           Walaupun penat dan sakit, aku sangat berpuas hati. Sakit tu lah dinamakan pembakaran. Tak sabar aku nak jadi fit. hehehe..


Maxicam Leg Extension ( Yang ni paling sakit) 
Leg Press 
The Inner Outer Thigh Machine (sangat best buat benda ni)

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Ziera. Jangan Lupa Komen dan Like Ye ♥

3 00 Orang Teruja:

Siti Arfah said...

wah beznye kalo dpt wt senmn kaki cmtu. :)

nita said...

kalau ada kesempatan nak try jugaklah pasal bahagian kaki sayapun dah membesar jugak nih hehehe.. :p

keli menari said...

Huh.Ni best jugak ke gym ,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...