14 April 2012

ARGHH..FAKE LAGI.. GERAMNYA.. KAWAN2 MINTA TOLONG REPORT YE!!!

                  Masuk ni dah 2 kali aku kena macam ni. Orang tu ambil gambar-gambar dari profile aku, pastu buat Fake FB. Yang dulu lagi teruk. Dia buat FB yang berunsur lucah dengan gambar aku. SENGAL!!

                 Yang ni pun, nasib baik Illa Arabella inbox, dia tanya aku yang profile tu aku punya ke. Aku pelik sebab aku tak boleh buka link yang dia bagi. Then aku login FB BF aku, then ternyata yang dia menggunakan gambar- gambar aku. Oooo, KAU BLOCK AKU YE!! 


                 Kawan- kawanku yang budiman, tolong login korang punya FB lepas tu tolong REPORT boleh? Jangan BLOCK. Nanti korang sorang je yang tak nampak, orang lain masih nampak. Ni dia FAKE FB

WAWA KONON...

Tolong report ye kawan-kawan. TERIMA KASIH

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Ziera. Jangan Lupa Komen dan Like Ye ♥

8 00 Orang Teruja:

Sis AI said...

Apasal diorg nk buat fake FB sis? Dah takde krja lain ke? Apapun, insyaAllah sy akn usahakn tlong. Sbar jela ya sis..

ZieRa said...

@Sis AI Terima kasih ye..

MeeRole said...

dah tlong report dah..ni la susah jadi orang cntik..alamak terpuji pulak..huhu

ZieRa said...

@MeeRole terima kasih kerana menolong.. tak cantik mana pon.. saje je org tu tak guna gambar sendiri

my eyes for shine said...

@ZieRa kesiannye akak .sabar eayh :)

Intan Asyieda said...

susah jadi org cantek.. :)

Hunny said...

biasa la tu, dorang dah takde keje lain. tak pun hati2 dengan pose yg terlalu menarik, takut ada yg suka salah guna.. dunia internet ni mcm2..

ZieRa said...

@Intan Asyieda Masalahnya, cantik ke?? Orang lainyg lagi cantik,xnak pulak dia ambik..

@Hunnyerm.. terima kasih atas nasihat tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...