14 April 2012

Video Perkahwinan Yang Tak Seberapa..

             Ziera suka ambil gambar dan rekod video. Kalau ada masa, Ziera selalu explore software yang boleh edit gambar dan video yang senang untuk digunakan. Ziera bukan photographer tapi teringin nak ada DSLR.. hehehe... InsyaAllah.

            Masa sepupu Ziera kahwin, Ziera buat video guna Express Music 5800 je.. Ni lah hasilnya. Selamat menonton. Maaf kalau kualiti tak bagus. (Kalau diikutkan video asal nampak terang sikit dari video ni, tapi disebabkan format video ni terpaksa dikecilkan, tu yang tak berapa jelas)


video


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Ziera. Jangan Lupa Komen dan Like Ye ♥

3 00 Orang Teruja:

Iena Eliena said...

singgah sini dr blog abg ben ashaari:)
www.ienaeliena.com

Suriada Sulong said...

hai luangkan masa utk segmen.
anda ditag.
thnks =)

http://speciousuri.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar.html

faizulosman said...

boleh buat hobi...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/andainya-rasullullah-masih-ada-ingin.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...