18 April 2012

Gian Nak Make- Up Kan Orang!!

Tolong klik SINI dan SINI dulu. Terima Kasih..


               Dah lama Ziera tak make- up kan muka orang lain. Muka Ziera pun dah jarang pakai make- up. Kalau dekat kolej, ada je mangsa yang sudi dan paksa rela dimake- up oleh Ziera. Skill make- up kan orang belum hebat lagi, tapi boleh la sikit- sikit. Baru belajar.
               
              Ziera ingat, cuti semester ni nak join kelas make- up oleh Epie Temerloh. Sentuhan dia memang magical. Cantik sangat. Tapi budjet dah lari. Tak apalah, masa masih panjang lagi. Next time, Ziera join kelas yang dia buat. Korang kalau minat make-up dan nak belajar dengan Epie ni, jom la. 

Antara hasil sentuhan Epie..
Shiha Mentor sewaktu ABPBH
Yatt


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Ziera. Jangan Lupa Komen dan Like Ye ♥

5 00 Orang Teruja:

IFA Athirah said...

yg makeup yatt tu nmpk fresh!gempak la

Cik Adieb said...

Cantikkk :D

Sis AI said...

Waaah, sis suka make-up kan org? Bestnya.. Hehe! Sjujurnya sy lngsung tak reti make-up. Skadar letak bedak muka Oxy utk elakkn minyak, dh ckup, hehe!

Siti Hajar Noh said...

cantik...

AnA_dew said...

meh cni make up kite..hehe..kite x reti make up..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...