16 April 2012

Lisa Buat Segmen Blog List

                 Assalamualaikum dan Selamat Pagi kawan-kawan ku.

         Pagi- pagi lagi Ziera dah nak join segmen dari LISA ni. Macam best pula bila join segmen macam ni. So, kalau korang pun nak join, KLIK je Header Lisa yang comel ni. Jom join ramai- ramai.


Siapa yang belum daftar Churp- churp, meh klik dekat SINI untuk daftar. 


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Ziera. Jangan Lupa Komen dan Like Ye ♥

1 00 Orang Teruja:

Lisa Amstrong said...

TENGS sudi join. semalam lagi dah tamat segmen ni tapi lisa busy nak cekidout semua. blog awak lisa dah letak kat bloglist pon :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...